seri zlp pezulluar platformë pune lehtë dele aliazh alumini elektrike

Platforma e punës së suspenduar me platformë Zlp Platforma e lehtë me aliazh alumini

I. Pezulluar Platfonrm Identificatio


Platforma e pezulluar është një lloj pajisje e punës ajrore për ngarkimin e njerëzve, duke vendosur kornizë pezullimi në pjesën e sipërme të ndërtesës, e cila përdor litarin e çelikut përgjatë sipërfaqes vertikale të ndërtesës dhe duke lëvizur lart e poshtë varet nga energjia elektrike.

Ⅱ. Përdorimet kryesore të platformës së pezulluar


A) Për ndërtim ose dekorim të mureve të jashtme për ndërtesa të larta ose instalim të komponentëve të jashtëm.

B) PËR mirëmbajtjen dhe pastrimin e mureve të jashtme.

C) Për projektin e madh, për shembull, ndërtimi, inspektimi dhe mirëmbajtja e kavanozit të madh, oxhakut, digës, urës, kornizës së mirë.

D) Mbyllja, pastrimi dhe piktura e anijes së madhe.

E) Për instalimin e tabelës reklamuese në vendin e lartë.

Lloji i platformës së suspenduar, materiali dhe përbërësit


1. Platforma, 2. Bllokimi i Sigurt 3. Pezullimi Machnism 4. counter-weight, 5. Sistemi i kontrollit elektrik

IIII Detajet e paketimit


V Seti i tërë i parametrave të shportës Tabela e specifikimeve dhe detajet e peshës:


Modeli i Pronësisë Nr. ZLP500 ZLP630 ZLP800 ZLP1000
Ngarkesa e përcaktuar (kg) 500 630 800 1000
Shpejtësia e ngritjes (m / min) 9 ~ 11 9 ~ 11 8 ~ 10 8~10
Fuqia motorike (kw) 2 × 1.5 50HZ / 60HZ 2 × 1.5 50HZ / 60HZ 2 × 1.8 50HZ / 60HZ 2 x 2.2

50Hz / 60HZ

Çift rrotullues i frenave (Km) 16 16 16 16
Këndi i rregullimit të këndit të litarit të çelikut (°) 3 ° - 8 ° 3 ° - 8 ° 3 ° - 8 ° 3 ° - 8 °
Distanca midis dy litarëve të çelikut (mm) ≤100 ≤100 ≤100 ≤100
Shtrirja e rradhës e rrezes së përparme (mm) 1500 1500 1500 1500
Platforma pezulluese mbyllje Aliazh alumini Aliazh alumini Aliazh alumini Aliazh alumini
Nr.Of raft platformë Rafte të vetme Rafte të vetme Rafte të vetme Rafte të vetme
Nr.Of platformë 2 3 3 3
L x W x H (mm) (2000 cm 2) x 690 × 1300 (2000 cm 3) x 690 × 1300 (2500 cm 3) x 690 × 1300 (2500 cm 3) x 690 × 1300
Pesha (kg) 350 Kg 375 Kg 410 Kg 455 kg
Mekanizëm pezullues (kg) 2 x 175 Kg 2 x 175 Kg 2 x 175 Kg 2 x 175 Kg
Kundërpeshë (kg) opsionale 25 cm 30pcs 25 cm 36pcs 25 cm 40pcs 25 cm 44pcs
Diametri i litarit të çelikut (mm) 8.3 8.3 8.6 / 9.1 8.6 / 9.1
Lartësia maksimale e ngritjes (m) 300 300 300 300
Shpejtësia e rrotullimit të motorrit (r / min) 1420 1420 1420 1420
Tensioni (v) 3Faza / faza e vetme 220V / 380V /

415V

220V / 380V /

415V

220V / 380V /

415V

220V / 380V /

415V

Përshkrimi i detajuar i produktit


Materiali: STEEL, aliazh alumini
Ngjyra: e kuqe, e verdhë, e gjelbër, e argjendit (mund të kuptohet)
Përfunduar: Pikturuar, Hot galvanizuar, Alumini
Fuqia motorike: 2 * 1.5, 2 * 1.8,2 * 2.2
Diametri i litarit çeliku: 8.3mm, 8.6mm, 9.1mm
Gjatësia maksimale e ngritjes: 300M
Tensioni: 110/220/380/415/440/480
Shpejtësia e rrotullimit të motorrit: 1420