suspended personnel platform

ce çlodhur zlp630 alumini elektrike varur gondolë për ndërtim

ce çlodhur zlp630 alumini elektrike varur gondolë për ndërtim

Modeli i Informacionit Bazë NO .: ZLP630 Opsionet e Ankorimit: Çeliku i Pezullimit Montimi i Platformës: Certifikata e Çelikut të Çelikut: ISO9001: 2008 / Ce / TUV Paketa e Transportit: Kutia e Kartonit + Pallet kompensatë + Rasti Specifikimi: ZLP630 Origjina: Shanghai, Kinë Kodi: 8428909090 Seria ZLP janë për aplikime të përkohshme për heqjen e njerëzve dhe pajisjet e tyre të punës - në lartësi të pakufizuara. Modeli perfekt i përshtatshëm për aplikime të lehta si piktura dhe dekorimi, riparimi, bashkimi dhe riparimi, pastrimi i dritareve etj. Sistemi i plotë përbëhet nga platforma e punës e pajisur me dy ngritëse elektrike LTD dhe ...
dritare-pastrimi-djepi-aerial-punë-platformë-çmim (1)

litar elektrik tela litar gondola zlp500 llak bojë platformë pezulluar

Përshkrimi i Produktit platforma e pezulluar e serisë zlp është një makineri e re ujdisje, e cila mund të rrëmbejë skelën tradicionale dhe është përdorur në shumë aspekte, për shembull, muret e jashtme, zbukurimet, pastrimin e xhamave, ndërtimin e anijeve, ndërtimin e urës, mirëmbajtjen e oxhakut dhe riparimin e kështu me radhë Bacause teknologjia është e pjekur, duke përdorur platformën e balancuar mund të zvogëlojë intensitetin e punës dhe të rrisë efikasitetin e punës, dhe është e lehtë për të vepruar, kështu që gjithnjë e më shumë njerëz pranojnë. Pjerrësia e platformës së punës është 5 metra, e cila është e përbërë nga dy platforma 2.5-mater, materiali është çeliku dhe sipërfaqja ...
litar-litar-platformë-dritare-pastrim-pajisje (1)

litar varur platformë të pezulluar qasje, zlp630 ashensor ndërtimi gondolë makine

Përshkrimi ZLP630 Gondola makinë është për aplikime të përkohshme për heqjen e njerëzve dhe pajisjet e tyre të punës - në lartësi të pakufizuar. Modeli perfekt i përshtatshëm për aplikime të lehta si piktura dhe dekorimi, renovimi, bashkimi dhe riparimi, pastrimi i dritareve etj. Sistemi i plotë përbëhet nga platforma e punës e pajisur me dy ngritëse elektrike LTD dhe rrota mbështetëse, të pezulluara me anë të telave prej çeliku nga një strukturë pezullimi. Sistemet e sigurisë Për të siguruar funksionimin e sigurt pa rrezik për personelin, platforma është ...