208 v / 60hz три фази 100m, 150m, 200m, итн алуминиум легура zlp630 суспендирани лулка

208 V / 60HZ Три фази 100m, 150m, 200m, итн алуминиумски легури ZLP630 суспендирани лулка

208 V / 60HZ Три фази 100m, 150m, 200m, итн алуминиумски легури ZLP630 суспендирани лулка

Хаоке суспендирана платформа (суспендирана лулка, суспендирана гондола) се користи за луѓето кои работат на висина. Безбедноста е главна грижа.

Нашите платформи за суспендирани платформи не се само ефикасни, но исто така се сметаат за навистина прифатливи.

Апликација


Спецификации Технички параметри
Модел ZLP630 ZLP800
Должина на кабел / жица Стандард 100m, најмногу 300m
Номинален товар (Kgs) 630 800
Брзина на подигнување (Mtrs / min) 9 - 11 m / min (+ / - 0,5) 8 - 10 m / min (+ / - 0,5)
Должина на платформата (М) 6.0 7.5
Максимални димензии на платформата

(LXWXH)

(2.0mx 3) X 0.69 X 1.3 (2.5mx 3) x 0.69 x 1.3
Дијаметар на челична јаже Ф8.3mm φ8.6mm / 9.1mm
Дигалка Моќ 1,5 KW * 2 1.8KW * 2
Напон 380V / 208V / 220V / 415V / 440V; 50HZ / 60HZ; 3P / Една фаза
Безбедно заклучување Дозвола сила на влијание 30 KN
Агол на заклучување на кабел 3 ° ~ 8 °
Механизам на суспензија

Топло поцинкуван

Надворешен сноп 0,5 ~ .1,7м
Поддршка прилагодлива висина 1,15 ~ 1,75м
Протести 900кг 1000кг
суспензија механизам Вклучени
Уред за заштита од нишање Алтернатива
Ставете ја ќелијата со дигитален дисплеј Алтернатива
Шнајдерски контактори Вклучени
контра тежини Алтернатива
Покривен покрив Алтернатива
Ѕидни ролки Вклучени
Далечински управувач Вклучени
Прилагодени капачиња за собирање на остатоци Алтернатива
Прилагодено продолжување Алтернатива
Вклучен е безбедносен уред:

1.Заштита на безбедноста-Анти-поместување

2. Безбедносен кабел Најлон 18mm (живо линија) со пад пренапон - 01 Не со секоја единица

3. Ограничувач на центрифугални брзини

4.Електромагнетно рачно ослободување на сопирачките,

5.Под лифт / Прекинувач за врвен крај

6. Преку тековно / реле за заштита

7. Емергентно запирање

Вид на материјал челик обоен, топло поцинкуван, алуминиумска легура

 

Детален опис на производот


Материјал: алуминиумска легура
Должина на платформа: 6м
Контакт Тежина: 900kg