suspended personnel platform

CE сертифициран zlp630 алуминиумски електрични висечки гондола за изградба

CE сертифициран zlp630 алуминиумски електрични висечки гондола за изградба

Основен модел на информации: ZLP630 Опции за прицврстување: Прицврстување на стрелата Платформа за монтирање: Завртка Вид на сертификат: ISO9001: 2008 / Ce / TUV транспорт пакет: картон кутија + иверица палета + иверица Спецификација на предметот: ZLP630 Потекло: Шангај, Кина Код: 8428909090 ZLP серија се за привремени апликации за подигање луѓе и нивната работна опрема - со неограничени височини. Моделот е совршен за лесни апликации како што се сликање и украсување, реновирање, спојување и поправки, чистење на прозорци итн. Целиот систем се состои од работна платформа опремена со два електрични дигалки ДОО и ...
прозорец-чистење-лулка-воздушна-работа-платформа-цена (1)

електрични дигалки жица јаже gondola zlp500 спреј боја суспендирани платформа

Опис на производот Златна платформа серија zpp е нова машина за украсување која може да го отпакува традиционалното скеле и да се користи во многу аспекти, на пример, конзервирање на надворешни ѕидови, декорација, чистење на стакло, градење на брод, задржување на мостот, одржување и поправка на оџакот . Бидејќи технологијата е зрела, користењето на балансирана платформа може да го намали интензитетот на работата и да ја зголеми ефикасноста во работењето, и лесно е да работи, така што се повеќе и повеќе луѓе ги прифаќаат. Лента на работната платформа е 5 метри, која е направена од две 2.5-матични платформи, материјалот е челик и површината ...
опрема за чистење на прозорци-јаже-платформа-прозорец (1)

јаже виси суспендиран пристап платформа, zlp630 градежен лифт гондола машина

Опис ZLP630 Гондола машина е за привремени апликации за дигање луѓе и нивната работна опрема - на неограничени височини. Моделот е совршен за лесни апликации како што се сликање и украсување, реновирање, спојување и поправки, чистење на прозорци итн. Целиот систем се состои од работна платформа опремена со две електрични дигалки ДОО и потпорни тркала, суспендирани со челични јажиња од структура на суспензија. Безбедносни системи За да се обезбеди безбедно работење без опасност за персоналот, платформата е ...